Despre noi

Cine suntem noi

Echipa Cabinetului Stomatologic Dr. Andreica

Echipa Cabinetului Stomatologic Dr. Andreica

Cabinetul medicilor stomatologi Andreica, Radu Andreica si Luiza Andreica, va intampina cu servicii medicale stomatologice complete, intr-un mediu placut, relaxant si dotat din punct de vedere al tehnologiei folosite. Echipa noastra este formata din 3 medici cu program continuu si 3 asistente.

Serviciile noastre acopera toata gama de operatiuni dentare si suntem pregatiti pentru toate tipurile de interventii, atat simple cat si complexe. Gasiti alaturat specializarile fiecaruia dintre noi si ne punem toate cunostintele in slujba dvs. Colaboratori – tehnica dentara: Sofident si Sandent Smile

Misiunea noastra

In cabinetul stomatologic Dr. Andreica, la intalnirea cu medicul stomatolog, pacientul beneficiaza de consultatie si consultanta in privinta alegerii celei mai bune si mai eficiente metode de tratament. Planurile de tratament se fac pe termen scurt, mediu si lung si va asiguram de toata implicarea noastra in a respecta programarile, bugetele si nu in ultimul rand sanatatea danturii dvs.

Serviciile oferite de Cabinetul Dr. Andreica acopera toate tipurile de interventii din medicina dentara. Echipa de medici si asistenti se pregatesc in mod continuu pentru a fi la curent cu noile metode de tratament si interventie.

Pentru pacientii nostri

icon1

In Cabinetul stomatologic Dr Andreica, medicul stomatolog va evalua starea de sanatate dentara si va discuta impreuna cu dvs toate variantele de tratament posibile, cat si solutionarea lor intr-un timp cat mai redus, respectand cu strictete orele de programare. Ne adaptam programului dumneavoastra si ne straduim sa reprogram in timp util acolo unde apar neconcordante.

icon2

Tehnologia din cabinetul Dr. Andreica este de ultima generatie si cuprinde sisteme care presupun interventii stomatologice fara durere. Din punct de vedere al calitatii materialelor folosite va punem la dispozitie atat garantii pentru lucrarile efectuate cat si interventii fara plata posibil necesare mai devreme de 1 an.

icon3

Cabinetul Dr Andreica detine toate aprobarile necesare bunei functionari atat din punct de vedere medical cat si comercial, respectand toate normele in vigoare. Pentru utilizarea acestui site este necesar sa cititi si sa acceptati termenii si conditiile legate de proprietatea intelectuala asupra continutului, imaginilor si conceptului de design folosite. Vizitarea in continuare a acestui site presupune ca sunteti de acord cu acesti termeni si conditii.

Competente

Serviciile noastre acopera toata gama de operatiuni dentare si suntem pregatiti pentru toate tipurile de interventii, atat simple cat si complexe.